viernes, 21 de diciembre de 2018

MANEIG DEL BESTIAR EQUÍ I PROPIETATS DELS SEUS PRODUCTES: CARN I LLET

El sindicat Unió de Pagesos juntament amb l'Ajuntament de Ger (Cerdanya) ha portat a terme una jornada sobre maneig i cria dels equins. 
En Pere Casas, veterinari de la Cerdanya, ha estat el responsable de fer una xerrada molt interessant sobre maneig. A continuació, s'ha presentat l'estudi de la carn de poltre que va fer l'IRTA a petició de FECAPI on es poden veure les propietats de la carn, que no ens cansarem de dir, una de les més saludables i bones del mercat.
La llet d'euga i les seves propietats també han estat protagonistes.
Finalment, l'Eva Martínez-Picó, del restaurant Can Jordi d'Espinavell (Ripollès) ha preparat un tastet de carn de poltre per a tots els assistents.
Des de la Federació aplaudim la iniciativa, esperant que se'n puguin dur a terme moltes més i mica en mica, la difusió de la carn de poltre sigui plena!










No hay comentarios: