jueves, 20 de octubre de 2016

SUBASTA DE CPC's AL CONCURS NACIONAL DE BOSSOST

Amb la necessitat de la FECAPI d'innovar una mica cada any, i veient que hi ha molt bona sintonia entre les diferents associacions i que cada any molts animals travessen el Pirineu per a fer de mascles o de mares d'altres explotacions, enguany ens llancem a la 

1a SUBASTA D'EQUINS DE CPC

I ara el que tots voleu saber:
1.QUAN SERÀ?
El dia 19 de novembre cap a les 18 hores de la tarda a Bossost.
2.QUI HI POT PARTICIPAR?
Tots els socis de la FECAPI que tinguin animals per a vendre
3. QUIN TIPUS D'ANIMALS HI PODEN ANAR?
Qualsevol, des de pollins/es, sobranys/es, terçons, eugues, cavalls, l'euga mansa de la tieta, els animals que s'hagin presentat al concurs... TOT
4. QUÈ HE DE FER PER PARTICIPAR?
Contactar amb la FECAPI, via mail a federaciocavallpirinenccatala@gmail.com , via missatge privat al facebook de Jo també tinc un CPC, o amb un comentari en aquest blog.
5. I COM ANIRÀ?
Els animals entraran al firal la tarda anterior. Podeu utilitzar el transport dels animals de concurs o el vostre. En qualsevol cas, d'aquest transport us en feu càrrec vosaltres. Cadascú posarà un preu al seu animal. Prèviament a la subasta, tothom que vulgui comprar s'haurà d'acreditar per a la puja i s'anirà pujant de 10 en 10 € al millor postor! 
6. POT COMPRAR QUALSEVOL?
Si sempre i quant tingui un llibre d'explotació
7. I DESPRÉS?
Els Serveis Veterinaris Oficials seran al firal per a fer les guies cap a les explotacions. Per tant, el comprador haurà de portar transport per endur-se els animals.

I ja està! Si esteu interessats recordeu que és important reservar el vostre corral!
FEU-NE DIFUSIÓ!!




No hay comentarios: