domingo, 24 de febrero de 2013

Debats amb plus -Tot sobre la carn de cavall-

Després de tots els problemes que hi ha sobre etiquetatge on hi ha carn de cavall implicada, sembla que els mitjans de comunicació s'estan adonant que "el pollí existeix"!
El matí del dia 24 de Febrer hi ha hagut una interessant taula rodona sobre la carn de poltre i/o cavall al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio, amb la participació d'Abel Mariné, bromatòleg de la UB, Alfons Vilarrassa, director de l'ACSA i el president de la FECAPI, Joan Moret.
Val la pena que escolteu tot l'Àudio, perquè, tot i que s'han dit algunes "bajanades", sembla que potser la carn de poltre que es produeix a Catalunya podria sortir reforçada de l'escàndol.
De totes maneres, felicitar al Joan Moret per la perseverant tasca que fa al capdavant de la Federació.
Font: Catalunya Ràdio

*Des de la FECAPI aclarir que, tot i que es digui que la quantitat de Fenilbutazona que es pugui trobar en la carn de poltre o cavall és innocua per les persones, està TOTALMENT PROHIBIT tractar els animals destinats a consum humà amb aquest producte, i traces del producte en carn a l'escorxador poden comportar fortes multes i fins i tot acusacions d'atemptat contra la salut pública



No hay comentarios: